Evenimente

Comunicat de presă: „Iulian Leonard se prezintă” – seria de întâlniri autor-public din cadrul proiectului „Biblioteca de literatură arădeană de azi”

Arădeanul Iulian Leonard și-a lansat primul volum de poezii în toamna anului trecut, de mai multe ori la Arad și la Timișoara, respectiv o dată la Oradea și o dată la București. Tot de atâtea ori s-a și prezentat, că așa-i frumos. O va face din nou, căci a decis, totuși, să nu stea jos și să nu tacă, în perfectă antiteză cu titlul cărții pe care o va prezenta, de asemenea, de data aceasta la Bibliotecă, în sala Astra.

Comunicat de presă – Întâlniri autor-public în cadrul proiectului „Biblioteca de literatură arădeană de azi”

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” lansează scriitorilor arădeni invitația de a participa în cadrul proiectului „Biblioteca de literatură arădeană de azi”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

În prima etapă, autorii arădeni sunt invitați să își publice lucrările literare pe platforma de auto-publicare realizată în cadrul proiectului și accesibilă la adresa http://autopublicare.bibliotecaarad.ro. Pentru detalii despre cum funcționează platforma vă rugăm să accesați pagina http://bibliotecaarad.ro/autopublicare sau să contactați coordonatorul de proiect la adresa digitizare@bibliotecaarad.ro sau la nr. de telefon 0787331632.

Comunicat de presă: Eveniment de prezentare a platformei de auto-publicare realizată în cadrul proiectului "Biblioteca de literatură arădeană de azi"

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” lansează scriitorilor arădeni invitația de a participa la o sesiune informativă și demonstrativă de prezentare a proiectului „Biblioteca de literatură arădeană de azi”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și a platformelor de auto-publicare, implementate în cadrul proiectului.

Evenimentul va avea loc în Sala „Astra” a Bibliotecii Județene, vineri 22 iunie, de la ora 18.

Principalul scop al evenimentul este de a prezenta funcționalitatea „Platformei de autopublicare” și a aplicației web de ebookuri, două servicii online noi ale bibliotecii dedicate comunității literare arădene.

Pagini